2009. július 13., hétfő

Röpke hetek hónapok

Hát szóval megint sikeresen eltelt egy év majdnem. Ismét itt a nyár. Előtte viszont volt pár évszak ami sajnos az idő hiányában kimaradt.Volt a tél melynek voltak jó napjai a sok rossz mellett ezt meg is kellett örökíteni íme a szép fehérség ezt szeretem amikor így néz ki, ami ezután jön az olvadással na az már annyira nem kóser, az nem jön be.

Leesett a hó

Aztán jött a tavasz nem is emlékszem volt e igazi tavasz az rémlik hogy sokáig volt hideg meg talán volt egy 2-3 hét olyan köztes időjárás de többre nem emlékszem. Ami biztos hogy a növények csodálatos menyegzője nem maradt el a sok-sok virágszirommal a különbnél különbfélébb virágok és színeik keveredte színpompáikkal bearanyozták az év elejét s jelezték JÖN a meleg.

A különbnél különb virágok és kavalkádjuk

S most itt a nyár ! Hurrrááá !! Ezt vártuk egy éven keresztül hogy ismét jó idő és megleg legyen.
Örömmel teli szívem már a strandot várja, remélem ebben az évben jobban jön össze mint tavaj amikor jó idő volt melóztam amikor pihi volt esett és ez elszomorított. De újra zöld minden és lassan a strandszezon is beindul a tavakon.Bár a Balaton idén még ezidáig vegyes érzelmeket keltett sokakban mert az még azért nem volt az ideális azért erre a hétre már trópusi időjárást igértek. Lehet be kellene szerezni 2 pálmafát s közé egy függőágyat.

A zöldellő erdőnél nincs szebb


Aztán akkor most már induljon a nyár mindenkinek kötelező a vízpart de ne feledje senki azért ésszel csak a vízzel mert ha ész nélkül megy az ember az a legnagyobb ellenségünk saját magunk után!
Irány a part ! Irány Siófok vagy ami a legközelebb van !!

Nincsenek megjegyzések: